Referenties

"Dank je wel, Renie! Ik kan nu weer slapen en heb weer energie om naar school te gaan. Ik voel me weer blij en weet hoe ik mijn energie beter kan verdelen. Door onze gesprekken weet ik nu wanneer ik overprikkeld ben, kan mijn werkzaamheden realistisch plannen en mijn grenzen aangeven. Ik voel me nu in balans, super!"

(R. 23 jaar 

"Dankjewel, wij zijn heel erg blij met jou en jouw gesprekken. Het gaat nu heel goed op de universiteit.
Ze kan het nu allemaal beter overzien en durft op tijd hulp te vragen. Ze is zich nu bewust van wat ze goed kan en wat ze spannend vindt en is nu gewoon op tijd aan de slag gegaan. Ook heeft ze er weer zin in. Heel veel dank voor jouw advies/coaching! "

(R. moeder over dochter 18 jaar)

Boosheid

"Na een traject van 10 gesprekken met Renie heb ik meer rust. Ik weet nu hoe ik een gesprek met mijn ouders over school kan voeren zonder dat het uitloopt op ruzie. Ik heb ook geleerd om meer te delen met vrienden of mijn moeder. Toch hulp te vragen, ondanks dat ik dat moeilijk vindt. Ik ben minder vaak boos en als ik boos ben, duurt het nu maar kort. Ook kan ik me nu beter concentreren op de dingen die ik belangrijk vind. Ik kan sommige dingen nu beter loslaten, waardoor ik me rustiger voel"

(Jongen van 19 jaar)

"Ik ken niemand die zo positief is als Renie. Dat vind ik fijn. Ik heb ontdekt dat het goed is om over dingen te praten. Gesprekken met haar zijn lekker praktisch met leuke oefeningen. Geen moeilijk gedoe."

(N, 17 jaar)

"Ik ben Renie enorm dankbaar voor de persoonlijke en zeer doelgerichtte manier waarmee ze mijn dochter heeft begeleid tijdens haar studie. Ik heb er zelf nooit bij stil gestaan dat zelfvertouwen, ontspannings- en ademhalings oefeningen ook van meerwaarde kunnen zijn bij spanningen voor het studeren en andere druk die tijdens een studie opgelegd wordt. Mijn dochter heeft dankzij Renie in een korte tijd veel over zichzelf geleerd en geniet nu van haar studententijd!!"

(Y, moeder van dochter 19 jaar)

Begrenzen en identiteit

"Renie, door met jou te praten, leer ik beter te voelen waar mijn grenzen liggen en ik durf me nu ook beter te uiten naar anderen. Door jou leer ik ook hoe dat moet. Daarnaast leer ik mezelf beter kennen en weet ik dat ik me vrij wil voelen. Door ademhalings- en visualisatie oefeningen, wordt alles duidelijk. Ik startte met een gesprek om de week. Nu kom ik nog regelmatig even terug, als onderhoud.  "

(S. 21 jaar)

background